Roser Tarafa

Hola, és un plaer

Sóc la Roser Tarafa, alumna de la vida.

El meu amor pels nens em va portar a estudiar el Tècnic Superior en Jardí d’Infància. Com que no m’agrada el sistema educatiu que hi ha, de seguida vaig descartar estudiar la carrera d’educació infantil.

Vaig seguir amb l’Animació Turística on puc dir que vaig fer un gran procés personal gràcies l’equip docent del CETT, enfonsant grans murs que havia creat.

Van ser uns anys molt intensos però molt feliços, descobrint talents que no sabia que existien, viatjant i coneixent persones meravelloses d’altres països, enriquint-me a molts nivells.

Un cop vaig sentir deixar l’Animació, i per problemes personals, vaig descobrir el Reiki de la mà de Nora. El Reiki va ser la 1ª teràpia que vaig poder experimentar i la que m’ha ajudat a despertar.

Sense saber molt bé cap a on volia encaminar la meva vida, vaig decidir apuntar-me a un Curs d’Aromateràpia i un altre de Feng-Shui a ISMET.

Aviat em vaig adonar que tenia una gran connexió amb les plantes i vaig decidir continuar aprofundint. Al setembre del mateix any començava el Graduat de Naturopatia a ISMET. Estic molt agraïda d’haver-me format allà de la mà de grans professionals i grans persones.

Treballem juntes

El 90% dels casos un problema físic té un origen emocional.

Acompanyo a la persona a desbloquejar els problemes emocionals que han causat el problema, alhora que faig el suport des del cos físic, recomanant els complements nutricionals, dieta, etc. Que es necessita per al problema concret.

Passió

La meva passió per l’Aromateràpia m’ha portat a crear cursos d’especialització dins d’aquest àmbit.

Acompanyament d’Ànimes (al final de la Vida), aromateràpia en els Processos de Dol, Gestió de l’Estrès amb Aromateràpia i tècniques d’Alliberament Emocional i Aromateràpia Subtil i Emocional per Terapeutes.

que t’ofereixo?

La meva experiència personal en el desbloqueig de l’abundància i prosperitat, m’ha portat a desenvolupar un protocol específic de Kinesiologia per treballar creences limitants heretades sobre l’abundància, la prosperitat i l’èxit. Bloquejos en el transgeneracional i d’altres vides que no et permet sentir-te mereixedor d’una vida fàcil i pròspera. potenciar la autoestima per aconseguir el que desitges i veure com influeixen les lleis universals en la materialització dels desitjos personals.

També realitzo Acompanyaments al final de la Vida i sessions de sanació energètica on combino diferents tècniques.

Últims cursos

Descobreix totes les novetats

Processos de Dol

abril 27, 2020 @ 8:00 am - juliol 8, 2020 @ 5:00 pm

Aprendre a testar aliments

juny 13, 2020 @ 8:00 am - 5:00 pm

VEURE TOTS ELS CURSOS

Últims cursos

Descobreix totes les novetats

Processos de Dol

abril 27, 2020 @ 8:00 am - juliol 8, 2020 @ 5:00 pm

Aprendre a testar aliments

juny 13, 2020 @ 8:00 am - 5:00 pm

VEURE TOTS ELS CURSOS

T'espero

COM ET PUC AJUDAR?

    T'espero

    COM ET PUC AJUDAR?