Roser Tarafa

AQUÍ COMENÇA LA TEVA FELICITAT

Hola, és un plaer

Sóc la Roser Tarafa, alumna de la vida.

El meu amor pels nens em va portar a estudiar el Tècnic Superior en Jardí d’Infància. Com que no m’agrada el sistema educatiu que hi ha, de seguida vaig descartar estudiar la carrera d’educació infantil.

Vaig seguir amb l’Animació Turística on puc dir que vaig fer un gran procés personal gràcies l’equip docent del CETT, enfonsant grans murs que havia creat.

Van ser uns anys molt intensos però molt feliços, descobrint talents que no sabia que existien, viatjant i coneixent persones meravelloses d’altres països, enriquint-me a molts nivells.

Un cop vaig sentir deixar l’Animació, i per problemes personals, vaig descobrir el Reiki de la mà de Nora. El Reiki va ser la 1ª teràpia que vaig poder experimentar i la que m’ha ajudat a despertar.

Sense saber molt bé cap a on volia encaminar la meva vida, vaig decidir apuntar-me a un Curs d’Aromateràpia i un altre de Feng-Shui a ISMET.

Aviat em vaig adonar que tenia una gran connexió amb les plantes i vaig decidir continuar aprofundint. Al setembre del mateix any començava el Graduat de Naturopatia a ISMET. Estic molt agraïda d’haver-me format allà de la mà de grans professionals i grans persones.

FEM LA FORÇA

treballem juntes

El 90% dels casos un problema físic té un origen emocional.

Acompanyo a la persona a desbloquejar els problemes emocionals que han causat el problema, alhora que faig el suport des del cos físic, recomanant els complements nutricionals, dieta, etc. Que es necessita per al problema concret.

INSPIRACIÓ

passió

La meva passió per l’Aromateràpia m’ha portat a crear cursos d’especialització dins d’aquest àmbit.

Acompanyament d’Ànimes (al final de la Vida), aromateràpia en els Processos de Dol, Gestió de l’Estrès amb Aromateràpia i tècniques d’Alliberament Emocional i Aromateràpia Subtil i Emocional per Terapeutes.

què t’ofereixo?

La meva experiència personal en el desbloqueig de l’abundància i prosperitat, m’ha portat a desenvolupar un protocol específic de Kinesiologia per treballar creences limitants heretades sobre l’abundància, la prosperitat i l’èxit. Bloquejos en el transgeneracional i d’altres vides que no et permet sentir-te mereixedor d’una vida fàcil i pròspera. potenciar la autoestima per aconseguir el que desitges i veure com influeixen les lleis universals en la materialització dels desitjos personals.

També realitzo Acompanyaments al final de la Vida i sessions de sanació energètica on combino diferents tècniques.

Cursos

Ofereixo cursos personalitzats per a cada problema que no et deixa avançar.

Teràpies

Aplico els meus coneixements en els diferents àmbits de la vida per ajudar-te a millorar, mentalment i físicament.

Online

Parlem! si ho desitges també ofereixo consultes online mitjançant Skype. T’espero.

ET VULL CONEIXER

Estic a prop teu

Si et vols mantenir en contacte amb mi, no dubtis en seguir-me a les xarxes socials, veuràs tots els consells que vaig pujant a la web i xarxes.

Roser Tarafa teràpies

Roser Tarafa

Reserva

CULTIVA LA TEVA MENT

Cursos

VEURE MÉS