Teràpies

ClasesAromaterapiaKinesiología

AQUÍ COMENÇA EL TEU CAMÍ

RESERVA LA TEVA CITA

Avís Legal

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web https://rosertarafa.cat/es/, l’informa del següent:

• Denominació social: Roser Tarafa Mercader

• NIF: 38849549L

• Domicili: C/ De Vidrá, 8, 08580 – Barcelona (Barcelona)

Amb els límits establerts en la llei, https://rosertarafa.cat/es/ no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació no vinculen a https://rosertarafa.cat/es/ ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena perquè es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet d’https://rosertarafa.cat/es/ poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que https://rosertarafa.cat/es/ no pot controlar. Per tant, https://rosertarafa.cat/es/ no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva d’https://rosertarafa.cat/es/ o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés d’https://rosertarafa.cat/es/.

Així mateix, per a accedir a alguns dels serveis que https://rosertarafa.cat/es/ ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que s’estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de Roser Tarafa Mercader amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-lo de les millores del lloc web. Així mateix, l’informem de la possibilitat que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant email a roser.tarafa@gmail.com o en l’adreça C/ De Vidrá, 8, 08580 – Barcelona (Barcelona).

CUIDEM-NOS

Teràpies