Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sabràs com acompanyar les persones que estan a punt de marxar perquè ho puguin fer lliure de càrregues emocionals i sentint-se acompanyades.

Per a què Acompanyar amb Aromateràpia:

 • Actuar en totes les dimensions de l’Ésser: Els olis essencials actuen en el Cos Físic, Emocional, Mental i Espiritual.
 • Equilibrar Emocional i Mentalment: El Olfacte està intimament lligat a el Sistema Límbic, quan inhalem un o diversos olis essencials immediatament hi ha un canvi emocional i mental, ens sentim acompanyats i guiats, etc.
 • Equilibrar i restaurar el Cos Energètic: Els olis essencials, a més de la seva composició bioquímica, contenen tota la informació energètica i vibracional de la planta i per tant ajuden en l’equilibri de el cos energètic, com poden ser fuites energètiques, densitats per debilitació de la malaltia, neteja del cordó de plata per ajudar en l’últim alè.
 • Alliberar Emocions, afeccions, etc: Tant inhalant olis essencials com pentinant Txakras i Meridians, s’alliberen emocions atrapades com la por a la mort i  el procés, poder desenganxar-dels seus béns materials, familiars, s’alliberen sentiments de culpa, frustració per ser conscients ara “de no haver fet el correcte”, el que un volia en la seva vida, etc.
 • Posar pau al seu Alma: Si hi ha hagut disputes familiars, poder ajudar a deixar anar, a comunicar-se i acomiadar-se des de l’Amor.

Per què realitzar el Curs:

 • Per despertar, perquè la mort deixi de ser tabú i poder ajudar així en la transició de les Ànimes.
 • Per ajudar a les persones i animals a morir digne i tranquil·lament.
 • Per connectar de nou amb la teva intuïció i saviesa interior.
 • Per conèixer i connectar amb l’energia dels Olis Essencials.
 • Per entendre que hi ha vida després de la mort.
 • Per connectar amb el teu cor i amor incondicional.

Temari del Curs:

AROMATERAPIA I ACOMPANYAMENT

Coneixeràs els Olis Essencials més indicats per al Acompanyament d’Ànimes des Aromateràpia Pal·liativa fins a l’últim alè.
Diferents situacions amb les que et pots trobar. La importància de conèixer els txakres i els seus aferraments per ajudar a la persona a alliberar-se. Farem pràctiques de sessions a Distància.

 

COMUNICACIÓ AMB L’ÀNIMA

Veurem els Dons Intuïtius i descobriràs quin és el teu. Et donaré guies perquè puguis desenvolupar la comunicació intuïtiva a nivell d’ànima i així rebre informació sense filtres mentals. Farem pràctiques de comunicació amb l’Ànima.

 

ACOMPANYAMENT D’ANIMALS

Descobriràs com acompanyar els nostres estimats peluts en la seva última transició i l’aplicació psicoemocional i energètica dels olis essencials en ells.

 

PROTECCIÓ I NETEJA ENERGÈTICA

Veurem la importància de la Protecció i Neteja Energètica en els Acompanyaments.
Descobriràs els olis essencials més indicats per a aquest fi.
Aprendràs altres tècniques energètiques afins.
Farem meditacions i pràctiques de protecció i neteja energètica.

 

PROTOCOLS D’ACTUACIÓ

Aprofundirem en una metodologia per a cada situació d’Acompanyament.

 

REGALS QUE T’EMPORTARÀS AQUEST CURS:

MEDITACIÓ DELS 7 CHAKRAS

Aquesta Meditació et posa en contacte amb la saviesa dels 7 Txakras principals. Alhora et fa prendre consciència de com ets tu respecte a ells. T’ajudarà a entendre i veure què afeccions pots trobar-te en els Acompanyaments per realitzar un treball més profund i concret.

 

MEDITACIÓ CONNECTANT AMB LA TEVA INTUÏCIÓ

Aquesta Meditació t’ajudarà a calmar la teva ment i emocions, important per poder rebre la informació que l’ànima té per compartir amb tu. T’ajudarà a estar cada vegada més connectada amb la teva intuïció.

 

VISUALITZACIÓ NETEJA ENERGÈTICA

Aquesta visualització t’ajudarà a descarregar-energèticament.

A més, un cop finalitzat el Curs, t’emportaràs l’Ebook
Sanació psicoemocional amb Olis Essencials i hidrolats.
Una guia Aromàtica per Acompanyar durant un Procés de Dol

Mostra els detalls

Inici:
desembre 4, 2020 @ 10:00 am
Finalització:
gener 22, 2021 @ 12:30 pm
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Go to Top